Čas pred nami

čas med
29. 7. - 5. 8. 2018
------------------------------------------

Počitniške delavnice Karitas bodo v tednu pred nami, od ponedeljka, 30. 7. do petka, 3. 8. 2018 vsak dan od 9 – 12h.

Župnijsko cerkev v Mozirju za naslednjo nedeljo, 5. 8. 2018 krasi Radegunda, nato pa po nedeljah naprej Brezje (12. 8.), Mozirje (19. 8.), Loke (26. 8.), Lepa Njiva (2. 9.) in Ljubija (9. 9.).

Projekt KAZAHSTAN 2018

Do sobote, 28. 7. do 12h ste darovali za Projekt Kazahstan (po vrstnem redu darovanja): Jurkovnik Franc, Ema in Jani Janko, Elizabeta Medič iz Ljubnega, druž. Pustoslemšek iz Ljubijem Čretnik Roman, Belakovi iz Ljubije, Acman Ivan, Rakun Ljudmila, Navodnikovi, Blažič Matilda, Kaučičevi iz Globoke, Firberjevi in Vreševi, Kugonič, Sonja Pikl, Trogar Jožefa, Ana, Stane Jurkovnik, Jelen Jože, Goličnik Ivan iz Lepe Njive, Novak Pavel in Marija iz Mozirja, Budna Majda, Mrzlak Silva in Ivan iz Lok, Sedovšek Gelca, Janez Gregorc – Rajšter, družina Zimšek, Bezovnik Anton in Nada, Sevšekovi iz Lok, misijonska skupina, Goltnik Jože iz Mozirja, Korperjevi iz Lepe Njive, Bezovnik Jožica in Vinko, Osrednekovi iz Gneča, Janko Marija, Punčuh Franc, Ivo Suhoveršnik, Reberčnik Jelka, Vodovnik iz Ljubije, Andrej Pečnik iz Gneča, družina Gumzej in neimenovani darovalci. Skupaj 3030 €.

V sredo, 1. 8., odpotujeva z mojstrom projekta v Kazahstan na projektiranje in nabavo gradbenega materiala in orodja. Bog povrni vsem za darove, ki jih bomo zbirali še naprej, do izvedbe projekta v mesecu septembru 2018.

Objavljeno v Objave sl

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.